Izvor: SEEcult.org, 09.Feb.2018, 03:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Raos nagrađen na takmičenju Svetislav Stančić

Mladi pijanista Aleksandar Raos iz Srbije, student klavira na Fakultetu umetnosti u Nišu, u klasi prof. Aleksandra Serdara, trijumfovao je na šestom Međunarodnom pijanističkom takmičenju “Svetislav Stančić” u Zagrebu, osvojivši nagrade i žirija, i publike. Prva nagrada nije dodeljena, čime je Raos proglašen pobednikom takmičenja. Pored te prestižne nagrade, i publika ga je proglasila za najboljeg takmičara, kao i Simfonijski orkestar Radio-televizije Hrvatske, sa kojim će naredne sezone nastupiti kao solista.

Nastavak na SEEcult.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladi pijanista iz Srbije pobednik takmičenja u Zagrebu

Izvor: Danas, 09.Feb.2018

Na 6. Međunarodnom pijanističkom takmičenju „Svetislav Stančić”, koje je sinoć završeno nastupom šestoro finalista u dvorani “Lisinski” u Zagrebu, drugu nagradu osvojio je devetnaestogodišnji Aleksandar Raos iz Srbije.

Nastavak na Danas...

Veliki uspeh mladog pijaniste Aleksandra Raosa na takmičenju u Hrvatskoj

Izvor: kult-URA.com, 09.Feb.2018

Mladi pijanista Aleksandar Raos, student master studija na Fakultetu umetnosti u Nišu u klasi mr Aleksandra Serdara, osvojio je drugu nagradu na 6. Međunarodnom pijanističkom takmičenju Svetislav Stančić u Zagrebu. Prva nagrada nije dodeljena, čime je Raos proglašen pobednikom takmičenja. . Pored...

Nastavak na kult-URA.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.