Al Paćino najavio izlazak svojih memoara Izraziću ono što sam video i kroz šta sam prošao u životu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 17:41

Al Paćino najavio izlazak svojih memoara "Izraziću ono što sam video i kroz šta sam prošao u životu"

Fascinantan život koji je vodio preneće na papir.

Legenda svetskog glumišta,Al Paćino, najavio je memoare pod nazivom "Sonny Boy".

Najavljena za 8. oktobar u izdanju Penguin Press-a, knjiga donosi glumčeva prisećanja na širok raspon svojih životnih iskustava, dotičući se "svih njegovih velikih uloga, bitnih saradnji i važnih odnosa", navodi izdavač.

- Napisao sam knjigu da izrazim ono što sam video i kroz šta sam prošao u životu. Bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je neverovatno lično otkrivajuće iskustvo razmišljati o ovom putovanju i onome što mi je gluma omogućila i svetovima koje mi je otvorila - rekao je slavni glumac za magazin People i dodao:

Ceo moj život bio je neverovatan i dosad sam bio prilično srećan tip.

Po izlasku u oktobru, “Sonny Boy” će biti dostupan u formatima tvrdog poveza, mekog poveza, e-knjige i audio-knjige. Najavljeno je da će sam Paćino čitati audio izdanje.

Podsećanja radi, glumac je jedan od najprepoznatljivijih lica Holivuda, uprkos tome što ima pune 83 godine. Jedan je i od najnagrađivanijih - Oskara za glavnu mušku ulogu osvojio je čak pet puta, a kao sporedan lik "samo" četiri puta.

Srbija Danas/24sedam.rs/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.