Ako i ti želiš da pobunjeno čitaš, učlani se

Izvor: kult-URA.com, 05.Apr.2021, 13:50

Ako i ti želiš da pobunjeno čitaš, učlani se

Za sve čitateljke širom regiona, koje ne samo da uživaju u čitanju već vole i da razgovaraju o književnosti, Udruženje Pobunjene čitateljke raspisalo je 26. marta poziv za novi, regionalni onlajn čitalački klub “Pobunjeno čitam: za sve od 15 do 115”.
Ovaj klub okupiće čitateljke različitih generacija koje će učestvovati u književnim razgovorima. Na svakom od onlajn druženja članice će se baviti kritičkim čitanjem i proučavanjem savremene književnosti koje pišu istaknute autorke iz regiona i sveta.
Foto – Udruženje Pobunjene čitateljke
Prijave za učešće otvorene su do 31. marta, a prijavni formular i sve dodatne informacije mogu se pronaći na sajtu Bookvica.net. Poziv je regionalan...

Nastavak na kult-URA.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.