Adel i Viz Kalifa: Duet koji nismo očekivali

Izvor: B92, 05.Sep.2013, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adel i Viz Kalifa: Duet koji nismo očekivali

Reper Viz Kalifa najavio je nedavno svoj novi album, na kojem bi trebalo da se nađe i duet sa pevačicom Adel, što bi bila njena prva pesma od Oskarom nagrađene 007 teme “Skyfall”.

Govoreći o snimanju albuma, koji bi trebalo da se zove “Blacc Hollywood”, Kalifa je otkrio da je sarađivao sa nekoliko pevačica, među kojima je i Adel.

“Snimio sam pesmu sa Majli Sajrus, snimio sam pesmu sa Adel... Zaista bih želeo i da snimim nešto sa Lejdi Gagom”, kazao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Kalifa u razgovoru sa “Fuse News”.

Iako je najavio izlazak albuma do kraja godine, Kalifa nije mogao da precizira da li će se na njemu naći i duet sa Adel, jer o broju dueta na albumu tek treba da pregovara sa izdavačem i producentima.

Njegov prethodni album “O.N.I.F.C.” objavljen je 2012. godine i dospeo je na drugo mesto američke, odnosno na petnaesto mesto britanske liste. Na njemu su se našla i tri dueta, uključujući i onaj sa njegovom sadašnjom suprogom Amber Rouz.

S druge strane, Adel je svoj drugi album “21” objavila krajem 2011. godine, osvojivši brojna priznanja i čak šest Gremi nagrada. Pevačica je do sada snimila samo tri zvanična dueta, uključujući pesme sa Danijelom Merivederom, Džekom Penjateom i bendom “The Raconteurs”.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Adel i Viz Kalifa: Duet koji nismo očekivali

Izvor: B92, 05.Sep.2013

Reper Viz Kalifa najavio je nedavno svoj novi album, na kojem bi trebalo da se nađe i duet sa pevačicom Adel, što bi bila njena prva pesma od Oskarom nagrađene 007 teme “Skyfall”...Govoreći o snimanju albuma, koji bi trebalo da se zove “Blacc Hollywood”, Kalifa je otkrio da je sarađivao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.