Adam Sendler igra glavnu ulogu u novom Netfliksovom filmu: Nije u pitanju komedija VIDEO

Izvor: B92, 18.Jan.2024, 14:22

Adam Sendler igra glavnu ulogu u novom Netfliksovom filmu: Nije u pitanju komedija VIDEO

Glumac Adam Sendler igraće glavnu ulogu u novom Netfliksovom filmu "Spaceman". U pitanju je naučno-fantastična drama, a sada je objavljen i prvi zvanični trejler za film.

Sendler će glumiti češkog astronauta Jakoba, koji se nalazi na misiji na Veneri. Tokom svog putovanja shvata da njegovom braku preti krah, ali se nada da će uspeti ispravi stvari sa svojom suprugom Lenkom.

Pomoć dobija od misterioznog stvorenja koje pronalazi skrivenog u utrobi svog broda. Film >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je zasnovan na romanu Jaroslava Kalafara "Spaceman of Bohemia".

Pored njega, u filmu će igrati i Pol Dano, Kunal Najar, Karej Muligan i drugi.

Adama smo navikli da gledamo u komedijama, međutim ovaj film će pokazati i njegove glumačke sposobnosti u ozbiljnijem žanru.

"Spaceman" će imati svoju svetsku premijeru u okviru programa "Berlinale Special" na 74. Berlinskom internacionalnom filmskom festivalu. Na Netfliks stiže 1. marta.

Pogledajte trejler za film u sledećem videu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.