Izvor: SEEcult.org, 10.Jun.2011, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMD, oaza slobodnog duha

Izložba fotografija velikih formata Vladimira Miloradovića o najvećem od preostalih skvotova u Amsterdamu, koji je već 13 godina dom za više od sto umetnika, biće otvorena 11. juna u KPGT-u, uz podršku džez koncerta i performansa holandskih skvotera koji će specijano za tu priliku posetiti Beograd. Tokom tromesečncg života u amsterdamskom skvotu ADM (Amsterdamse Droogdok Maatschappij), nekadašnjem suvom doku, Miloradović je beležio ljude, njihove vrednosti i principe kojima se vode.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Amsterdam, oaza slobodnog duha

Izvor: GledajNapred, 11.Jun.2011, 01:45

.IZLOŽBA. - Od 11. (18.00) do 21. juna biće otvorena izložba "ADM Amsterdam, oaza slobodnog duha" u KPGT (Radnička 3). Na šezdeset fotografija velikog formata Vladimira Miloradovića zabeležen je ADM (Amsterdamse Droogdok Maatschappij), nekadašnji suvi dok, koji je već trinaest godina dom stotinak...

Nastavak na GledajNapred...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.