Izvor: RTS, 14.Mar.2024, 10:42

Боинг 777 принудно слетео у Лос Анђелесу, сумња се на механички проблем

"Боинг 777" компаније "Американ Ерлајнс" принудно је слетео на међународни аеродром у Лос Анђелесу, због сумње да је дошло до механичког проблема.
Лет, који је кренуо са међународног аеродрома Далас-Форт Ворт, слетео је на писту 25 на аеродром у Лос >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Анђелесу, у среду око 20:45 по локалном времену, а повређених није било, преноси Си-Би-Ес њуз.
Портпарол "Американ Ерлајнса" саопштио је да је пилот пријавио могући механички проблем пре слетања. Си-Би-Ес њуз наводи да остаје нејасно у чему је проблем, упркос првим извештајима да је на летелици пукла гума.
Инцидент се догодио само неколико дана након што је авион "Јунајтед Ерлајнеза", такође "боинг 777", који је полетео са међународног аеродрома у Сан Франциску, морао да принудно слети у Лос Анђелес након што је изгубио гуму.
У петак увече, други лет који је кренуо из Сан Франциска морао је да принудно слети у Лос Анђелес због проблема са хидрауличним системом авиона, али авио-компанија и модел ове летелице нису познати.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.