Izvor: SEEcult.org, 18.Avg.2013, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

7. Sarajevo Talent Campus

Sarajevo Talent Campus (STC), edukativni program koji je Sarajevo Film Festival pokrenuo pre sedam godina po ugledu na Berlinale, okuplja ove godine 66 mladih profesionalaca iz 15 zemalja Jugoistočne Evrope koji će učestvovati u sedmodnevnom programu predavanja, radionica, panel diskusija i pitching sesija. Sedmi SCT počeo je 18. avgusta u okviru 19. SFF-a, a osim mladih talenata iz regiona, ugostiće i veliki broj stručnjaka iz filmske umetnosti.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Otvoren Sarajevo Talent Campus

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Avg.2013

U okviru Sarajevo film festivala otvoren je i sedmi Sarajevo Talent Campus, koji je namijenjen mladim filmskim profesionalcima, a nastao u saradnji sa Robert Bosch fondacijom i Berlinale talent campusom. Otvorio ga je režiser Leox Carax. Na ovogodišnjem Sarajevo Talent Campusu učestvuje 65 mladih...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.