Izvor: SEEcult.org, 03.Apr.2013, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

65 godina JDP-a

Jugoslovensko dramsko pozorište (JDP) obeležava 3. aprila 65 godina postojanja podsećanjem na proteklu godinu i dodelom nagrada. Na svečanosti povodom jubileja, u prisustvu starih i novih članova kuće, saradnika i prijatelja, JDP će se podsetiti svega što se u toj kući desilo u proteklih godinu dana, a biće dodeljene i godišnje nagrade, kao i nagrada “Branka i Mlađa Veselinović” koju Fondacija JDP-a dodeljuje prvi put.

Nastavak na SEEcult.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JDP slavi 65 godina

Izvor: Mondo, 03.Apr.2013

Jugoslovensko dramsko pozorište (JDP) 3. aprila slavi 65. rođendan, a tim povodom biće uručene godišnje nagrade te kuće i novoustanovljeno priznanje "Branka i Mlađa Veselinović"...Prvo priznanje "Branka i Mlađa Veselinović" koje dodeljuje Fondacija JDP-a, biće uručeno glumcu Nebojši Glogovcu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.