Izvor: RTS, 07.Mar.2024, 11:07

Нови инцидент на линији 511, запалила се гума

На Инстаграму је објављен снимак на којем се види да се запалила гума аутобуса, уз коментар да је реч о линији 511. Из МУП-а је потврђено да је реч о аутобусу на линији 511.
До инцидента је дошло јутрос на линији 511, на Обреновачком путу, потврђено је >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << из МУП-а.

Како објашњавају, запалила се гума, а сви путници су безбедно напустили возило.
На друштвеним мрежама актуелан је и видео-снимак врата која отпадају са аутобуса на тој линији, која саобраћа од Сремчице до насеља Београд на води.
Конзорцијум приватних превозника "Авала бус 500", надлежан за линију 511, саопштио је да се инцидент догодио у уторак и да су врата развалили путници.
Становници Сремчице, са друге стране, наводе да се слични инциденти на линији 511 дешавају свакодневно, као и да је више пута пријављено да су возила у квару или се запале

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.