Izvor: RTS, 07.Feb.2024, 21:30

Затвор за возача БМВ-а, у зони школе возио са више од 4,2 промила алкохола и већ одузетом дозволом

Возачу аутомобила марке "БМВ", који је у зони Основне школе "Доситеј Обрадовић“ у Смедереву возио са 4,23 промила алкохола у крви и већ одузетом дозволом, одређена је казна затвора у трајању од 90 дана, новчана казна и забрана управљања аутомобилом наредних годину >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << дана.
По скраћеном поступку, 38-годишњи возач аутомобила марке БМВ спроведен је судији Прекршајног суда у Смедереву, након што га је полиција јуче искључила из саобраћаја због вожње под дејством алкохола, јавља дописник РТС-а.
Он је, како је раније саопштено, у близини школе возио са 4,23 промила алкохола у крви. Даљом контролом утвђено је да му је возачка дозвола већ одузета због казнених поена за раније саобраћајне прекршаје.
Прекршајни суд је возачу изрекао казну затвора у трајању од 90 дана, новчану казну у износу од 220.000 динара и заштитну меру забране управљања возилом Б категорије у трајању од 12 месеци.
Након изрицања пресуде, 38-годишњак је одмах спроведен у Окружни затвор у Смедереву.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.