287. DVD kolo kuće Tuck

Izvor: B92, 02.Apr.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

287. DVD kolo kuće Tuck

Od 1. aprila u prodavnicama mogu se naći DVD izdanja filmova "Vatreni obračun", "Nalik na Kler" i "Đavolji plen", koje je objavila kuća "Tuck".

VATRENI OBRAČUN

Režija: Michael Davis

Uloge: Clive Owen, Monica Bellucci

Žanr: Akcija

Trajanje: 83 minuta

Pripremite se za najuzbudljiviju akciju ikada prikazanu na filmu!

Napet, čvrst i beskrajno zabavan, ovaj adrenalinski spektakl je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do te mere eksplozivan „da čak i Džona Vua može učiniti ljubomornim" (Variety)!

Kada misteriozni junak, poznat samo kao Smit (Klajv Oven), zanosna prostitutka (Monika Beluči) i nekontrolisani ubica (Pol Đamati) budu uhvaćeni u smrtonosnu igru mačke i miša, počinje nezaustavljiva akcija koja će i vas „oduvati"!

NALIK NA KLER

Režija: Bruce McDonald

Uloge: Juliette Lewis, Gina Gershon

Žanr: Triler

Trajanje: 90 minuta

Za samo nekoliko sati, život koji je Kler vodila biće okrenut naopačke.

Bežeći od grupe osvetuljubivih dilera droge, Kler stiže u Toronto u nadi da će tamo pronaći Bilija, čoveka svojih snova. Ali on nije onakav kakvim se prikazuje, a Kler upada u mrežu tajni.

Boreći se protiv vremena i zamene identiteta, Kler je u trci sa vremenom kako bi skinula sumnju sa svog imena i izašla iz svega živa.

Džulijet Luis (Natural Born Killers, Enough) i Đina Geršon (Bound, The Insider) glume u ovom modernom, visoko energičnom trileru koji će vas držati u neizvesnosti do samog kraja.

ĐAVOLJI PLEN

Režija: Bradford May

Uloge: Brayan Kirkwood, Charlie O’Connel

Žanr: Horor

Trajanje: 86 minuta

Pet prijatelja – Dejvid (Charlie O'Connel), Samanta (Jennifer Lyons),Džo (Rashaan Nall), Erik (Bryan Kirkwood) i Suzan (Ashley Jones)- odlaze na put van grada na rejv žurku.

Izbija tuča i oni bivaju izbačeni.

Dok pokušavaju da shvate kako su stvari izmakle kontroli – BAM! Kolima udaraju mladu ženu Foun (Elena Lyons), u iscepanoj krvavoj odeći, i sa strašnim vriskom na usnama „Senke!", „Senke!".

Pomažući joj da uđe u kola, iznenada kamion nailazi sa strane i ruši ih u provaliju.

Boreći se za život, u trci sa vremenom, Dejvid i Samanta, Erik i Suzan ulaze u sedište Senki, gde zli Otac Set drži Tamnu Misu sa svojim pristalicama. Mogu li pobeći? Ili će postati Đavolji plen?

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.