Izvor: RTS, 25.Sep.2023, 06:09

Понесите кишобране, престанак падавина од средине дана – до 27 степени

Циклон се премешта из средњег Јадрана ка југу Италије, па његов утицај постепено слаби и зато се од средине дана очекује престанак падавина. Мање облака и више сунца - па ће бити до пет степени топлије. Ујутру од 14 до 18 степени, највиша дневна од 20 до 27 степени. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Умерено до потпуно облачно, местимично са кишом, а понегде је могућ пљусак са грмљавином. Пре подне на северу и истоку, а до краја дана и у осталим крајевима престанак падавина, затим и делимично разведравање.
Ветар слаб и умерен, на истоку Србије и јак, источни и североисточни.
Најнижа температура од 14 до 18, а највиша од 20 до 27 степени.
Због падавина, наранџасти метео-аларм на снази је у Поморављу, источној и југоисточној Србији и на Косову и Метохији, док ће жуто упозорење бити у Шумадији, западној и југозападној Србији.
Сутра мало до умерено облачно са дужим сунчаним интервалима. Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни. Најнижа температура од 12 до 17, а највиша од 23 до 28 степени.
Слично време и у среду – мало до умерено облачно са дужим сунчаним интервалима. Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни. Најнижа температура од 10 до 17, а највиша од 24 до 28 степени.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.