Izvor: RTS, 09.Mar.2024, 07:00

Хладно јутро, смена сунца и облака, температура до 15 степени

Данас променљиво облачно и топлије. После подне на југу и западу, а током вечери и ноћи у свим крајевима пролазно наоблачење, понегде с краткотрајном кишом или пљуском. Јутро хладно, понегде -1 степен, током дана до 15 степени.
У Србији ће ће данас >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << бити променљиво облачно и топлије време, а пролазно наоблачење које ће после подне захватити западне и јужне, током вечери и ноћи премештаће се и преко осталих предела земље ка североистоку, условљавајући понегде краткотрајну кишу или локални пљусак.

Дуваће слаб и умерен, јужни и југоисточни ветар, који ће на југу Баната бити умерен и јак
Данашње температуре крећу се од минус један до 15 степени.
У Београду током дана променљиво облачно и топлије, увече и током ноћи се очекује пролазно наоблачење са краткотрајном кишом или локалним пљусковима.
Највиша дневна температура око 15 степени.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.