Izvor: RTS, 11.Mar.2024, 19:11

Временска прогноза за 12. март 2024.

До петка ће нам бити потребни кишобрани. У нашој земљи променљиво облачно, местимично с кишом или пљусковима, који ће понегде бити праћени и грмљавином. На планинама поново снег. Јутарња температура од 4 до 9, највиша од 11 до 17 степени. У Београду и облаци и сунце, али >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << без кише. Температура до 15 степени.
Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

12.03.2024. Уторак - Умерено до потпуно облачно, местимично с кишом и локалном појавом краткотрајних пљускова, који после подне, углавном на истоку и југу, могу бити праћени и грмљавином, док ће на високим планинама падати снег. Пре подне биће и периода сунчаног времена. Падавине ће бити чешће у брдско-планинским пределима, док ће на северу бити ређа појава и очекују се у послеподневним и вечерњим сатима. Ветар слаб и умерен, на северу, западу и у планинским пределима повремено јак, западни и југозападни, у току дана и северозападни. Најнижа температура од 4 до 9, највиша од 11 до 17 степени.Упозорење: Количина падавина већа од 10 l/m² за 3 h, вероватноћа 80%. Локална појава грмљавина, вероватноћа 80%.
13.03.2024. Среда - Претежно облачно, местимично са кишом, на високим планинама са снегом. Ветар умерен, повремено и јак северозападни, увече у слабљењу. Најнижа температура од 5 до 8, највиша од 12 до 16 степени.
14.03.2024. Четвртак - Претежно облачно, местимично са кишом, на високим планинама са снегом. Ветар слаб и умерен северозападни. Најнижа температура од 4 до 8, највиша од 11 до 14 степени.
15.03.2024. Петак - Променљиво облачно и топлије. У већини крајева биће суво, а слабе краткотрајне падавине очекују се тек понегде у брдско-планинским пределима јужне и источне Србије. Ветар слаб северозападни, увече у скретању на југоисточни. Најнижа температура од 3 до 7, највиша од 14 до 18 степени.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.