10 GODINA ROCK MOMENATA Izložba fotografija Anamarije Vartabedijan i Stanislava Milojkovića

Izvor: Blic, 21.Jun.2017, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

10 GODINA ROCK MOMENATA Izložba fotografija Anamarije Vartabedijan i Stanislava Milojkovića

Fotografi Anamarija Vartabedijan i Stanislav Milojković izložbom u Staroj kapetaniji u Zemunu čije je otvaranje u sredu, 21. juna u 20 časova obelažavaju 10 godina zajedničkog izlaganja koncertnih rok fotografija poznatog pod nazivom "Rock momenti".

Na izložbi će biti predstavljeno 50 fotografija nastalih u poslednje dve godine.

- Rokenrol je pružio slobodu, drugačiji model ponašanja, razmišljanja i postavio određene ideale. Prevazišao je sve granice, predrasude >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i ušao u savremene tokove kulture i društva. Koncertna rok fotografija je naš način na koji beležimo i tumačimo drugačiji pogled na svet, unoseći u nju svoj doživljaj, osećajnost i deo svoje duše - izjavili su o svom radu Anamarija i Stanislav.

Do sada je realizovano šesnaest “Rock Momenata”, 5 u Beogradu i 11 širom regiona.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.