Izvor: RTS, 14.Avg.2023, 07:13

Судар трамваја и аутобуса у Београду, најмање 10 повређених

Најмање десет особа је повређено, две теже у удесу аутобуса и трамваја на Трошарини у Београду.
Две особе су теже повређене и превезене у Ургентни центар, када је јутрос око шест сати на Трошарини трамвај искочио из шина, после судара са градским >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << аутобусом, речено је РТС- у Хитној помоћи.

"Имамо око десет повређених, још једна наша екипа је на лицу места. Два пацијента са тешким телесним повредама збринута су на лицу места по протоколу за трауме и превезена су у Ургентни центар ради даље дијагностике и лечења као и сви остали повређени путници који су превезени у Ургентни центар ради даље дијагностике и лечења", наводи др Бојана Аћимовић из Хитне помоћи.

На месту несреће налазиле су се четири екипе Хитне помоћи и полиција.
Увиђај је у току.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.