Izvor: RTS, 16.Dec.2023, 15:31

У Обреновцу уништено 1,4 тоне различитих врста наркотика

У Термоелектрани "Никола Тесла“ у Обреновцу уништене су 1,4 тоне различитих врста наркотика.
Уништене су психоактивне супстанце које су претходно запленили припадници Управе криминалистичке полиције – Службе за борбу против дрога и Службе >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << за борбу против организованог криминала, као и Полицијске управе у Суботици, наводи се у саопштењу МУП-а.
Уништавање је спроведено у организацији Комисије за праћење поступка уништавања одузетих психоактивних контролисаних супстанци Владе Републике Србије, у сарадњи са представницима "Електропривреде Србије".
Чланови Комисије за праћење поступка уништавања одузетих психоактивних контролисаних супстанци су представници Министарства унутрашњих послова, Министарства здравља, Министарства заштите животне средине, Канцеларије за борбу против дрога Владе Републике Србије и Управе царина.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.