Izvor: RTS, 06.Dec.2023, 19:56

Филмска пљачка у Милану - кроз рупу у зиду пицерије до трезора банке

У зиду пицерије поред банке БПМ у Милану пљачкаши су пробушили рупу, кроз коју су упали у банку. Запослене су везали и држали као таоце, док нису испразнили трезор. Затим су побегли.
Банка БПМ (Banca Popolare di Milano) у Милану опљачкана је јутрос, чим су запослени >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << стигли на посао, јавља дописник РТС-а.
Према њиховом сведочењу, четири мушкарца италијанске националности, који су говорили акцентом са Сицилије и Кампање, у банку су ушли преко пицерије која се налази поред.
Тамо су провели ноћ, чекајући 9 сати, да запослени дођу на посао. Тада су кроз рупу упали у банку, а запосленима везали руке и ноге.
Од седморо њих издвојили су двоје од којих су, уз претњу оружјем, тражили да им отворе сеф.
Након што су узели 160.000 евра, пљачкаши су побегли.
Запослени су одмах активирали аларм, али полиција још увек није пронашла починиоце.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.