Izvor: RTS, 25.Nov.2023, 08:48

Пукла водоводна цев у Булевару краља Александра - део Звездаре без воде

Због пуцања магистралне водоводне цеви у Булевару краља Александра у Београду становници тог дела београдске општине Звездара остали су синоћ без воде. Снебдевање водом јутрос је нормализовано, а путнички саобраћај поново пуштен кроз булевар.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Водоводна цев пукла је синоћ у близини броја 460 у Булевару краља Александра у Београду.
Становници булевара, али и околних улица, од синоћ нису имали воду, а пунктови са водом за пиће били су постављени код Цветкове пијаце и на Лиону.
У јутарњим часовима снабдевање је нормализовано.
Саобраћај од Улице Мите Ружића до Устаничке је пуштен. Радници градског саобраћајног предузећа затворили су рупу на путу, али трамваји и даље стоје.
Линија 6 је укинута; 5, 7, 14, 20 и 309 су преусмерене. Путнике од Вуковог споменика до Устаничке превозе аутобуси са ознаком 6А.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.