Izvor: RTS, 28.Okt.2023, 10:28

Социјалдемократска партија Србије: На изборе идемо у коалицији са СНС-ом

Социјалдемократска партија Србије ће на предстојећим изборима наступити у коалицији са Српском напредном странком у оквиру листе "Александар Вучић – Србија не сме да стане".
Како се наводи у саопштењу Социјалдемократске партије Србије, "ово >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је наставак сарадње из претходног периода, који је резултирао значајним успесима наше коалиције, посебно у областима развоја инфраструктуре, привлачења страних инвестиција, побољшања животног стандарда и социјалне сигурности грађана".
Напомињу да ће се током предизборне кампање говорити и о будућим пројектима и плановима које ће листа остварити уколико јој грађани дају поверење.
"СДП Србије ће својим активностима дати значајан допринос резултату наше коалиције, а кампању ћемо базирати на обиласку и најудаљенијих насеља и села широм Србије, разговарајући са грађанима о њиховим проблемима, потребама и очекивањима", закључује се у саопштењу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.