Izvor: RTS, 27.Okt.2023, 05:50

САД одобриле нову војну помоћ Украјини; Кијев суспедновао црноморски коридор за извоз житарица

Рат у Украјини – 611. дан. Борбе на готово свим деловима фронта, најжешће у правцу Марјинке, саопштио је Кијев. САД одобриле нови пакет војне помоћи у вредности од 150 милиона долара. Са друге стране, ФСБ тврди да је спречио терористички напад на војну канцеларију у >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Тверу, који је припремао агент украјинских специјалних служби.
Борбе су настављене нападима руских снага на готово свим деловима фронта, а најжешће су вођене у правцу Марјинке, саопштио је јуче Генералштаб Оружаних снага Украјине.

Због потенцијални претњи које представљају руски ратни авиони и морске мине, Украјина је суспендовала транспорт преко коридора за извоз житарица у Црном мору, саопштила је компанија "Барва инвест консалтанси".
САД су одобриле нови пакет војне помоћи Украјини у вредности од 150 милиона долара, који укључује противваздушно, противтенковско и артиљеријско оружје, саопштио је Стејт департмент.
Са друге стнане, официри Федералне службе безбедности Русије спречили су терористички напад на војну канцеларију у Тверу, који је припремао агент украјинских специјалних служби, саопштено је из те службе.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.