Izvor: RTS, 13.Okt.2023, 21:25

Мандић кандидат за председника црногорске скупштине

Коалиција "За будућност Црне Горе" саопштила је да је лидер Нове српске демократије Андрија Мандић кандидат за председника Скупштине Црне Горе, јавља Радио Црне Горе.
Финална верзија споразума који дефинише расподелу ресора у новој црногорској >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << влади тек треба да буде усаглашена.
Посланик Уједињене Црне Горе Владимир Добричанин рекао је да не види зашто би се неко противио кандидатури Мандића за председника парламента, преноси РТЦГ.
"То и припада коалицији "За будућност Црне Горе", а та коалиција ће суверено одлучити ко ће то бити, да и ће бити господин Андрија Мандић или неко из те коалиције, то је већ унутрашња ствар коалиције ЗБЦГ", казао је Добричанин.
Он је нагласио да подела министарстава још није коначна.
"То још до детаља није испреговарано и то ће се у наредним данима, врло брзо, финализовати. Надамо се да ћемо имати нову владу до краја овог месеца или већ почетком новембра", навео је Добричанин.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.