Izvor: RTS, 11.Okt.2023, 06:00

Наставља се Михољско лето, до краја седмице све топлије

До краја седмице све топлије и до 29 степени. Са запада и југозапада стизаће све топлији ваздух. И данас сунчано, највиша температура од 21 до 25.
У Србији јутро свеже, са краткотрајном маглом по котлинама и речним долинама. Током дана очекује се >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << претежно сунчано и топлије, са слабим и умереним ветром. Највиша температура од 21 до 25 степени Целзијуса.  

У Београду ће, после свежег јутра, током дана бити претежно сунчано и топлије. Најнижа температура од 10 до 13,  а највиша око 25 степени.
Према прогнози за наредних седам дана, до краја седмице ће, уз свежа јутра, током дана бити претежно сунчано и топлије са максималним температурама од 24 до 29 степени. Само се у петак очекује пролазно умерено наоблачење без падавина. 
Промена времена уследиће у недељу по подне на северу Србије, а у току ноћи ка понедељку и у понедељак и у осталим крајевима, уз кишу, локалне пљускове са грмљавином и падом температуре. Затим ће наступити период облачног, кишовитог и хладнијег времена.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.