Izvor: RTS, 25.Sep.2023, 13:19

ЈП "Пошта Србије“: Упад у пошту у селу Бањска, оштећена имовина

ЈП "Пошта Србије“ саопштила је да обавештава јавност, а пре свега кориснике услуга на територији општине Звечан, село Бањска, на Косову и Метохији, да је у току ноћи, 24. на 25. септембар, дошло до упада, како наводе, албанских терориста у објекат поште у Бањској. Том >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << приликом, како се додаје у саопштењу, причињена је велика материјална штета, оштећена је имовина и украдена опрема.
"Албански терористи овим вандалским чином, не само да су довели до тога да ће привремено бити обустављено пружање поштанских услуга Бањској, него су – инспирисани неодговорном и опасном политиком Аљбина Куртија свесно и намерно наставили са застрашивањем и уништавањем свега што је српско на Косову и Метохији, као и отежавањем несметаног кретања, рада и свакодневног живота свих
оних који се противе неразумној политици привремених органа власти у Приштини", наводи се у саопштрењу.
Додаје се да с обзиром да ЈП "Пошта Србије“ тренутно није у могућности, због блокаде од стране наоружаних лица дугим цевима, да тачно утврди размере причињене штете, јавност ће бити накнадно обавештена о томе када ће пословница поште у Бањској отпочети са радом.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.