Izvor: RTS, 08.Sep.2023, 11:51

Почела евакуација српских туриста у Грчкој

Почела је организација евакуације српских туриста из места Платањас ка Волосу, пошто су остали блокирани због великог невремена и поплава у Грчкој, потврђено је РТС-у у Министарству туризма и омладине.
Координисаним активностима туристичких >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << агенција из Србије са својим локалним партнерима у Грчкој и локалним властима, у току је организација евакуације српских туриста из места Платањас ка Волосу.

У Платањасу је 11 држављана Србије који ће бродом бити превезени до Волоса, одакле ће се аутобусом превозити до Србије.
Позитивна вест је да се временске прилике стабилизују, чиме су омогућени услови за пловидбу, а такође је почело и чишћење саобраћајница које су због наноса биле блокиране.
Наставља се планирање активности за транспорт наших путника из места Милини, где је данас успостављено и снабдевање електричном енергијом.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.