Izvor: RTS, 04.Sep.2023, 20:43

Генерал Мојсиловић обишао део јединица Војске Србије у Копненој зони безбедности

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић, са сарадницима, обавио је јуче и данас извиђање рејона у Копненој зони безбедности и обишао део снага Војске Србије којe извршавају редовне задатке у овом делу наше земље, саопштено је из Министарства >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << одбране.
Како се наводи, током боравка на терену сагледао је стање у рејонима ангажовања снага Војске Србије и разговарао са најодговорнијим старешинама из јединица Војске Србије о ситуацији у зони њихове одговорности.
"Уз закључак да су створени сви кључни услови за непрекидно извршавање задатака обезбеђења административне линије са Косовом и Метохијом и контроле Копнене зоне безбедности, начелник Генералштаба је дао усмерења за даље унапређење способности ангажованих снага", наводи се у саопштењу.

Додаје се да је генерал Мојсиловић је ангажованим припадницима Војске Србије одао признање на професионализму, истрајности и посвећености са којом свакодневно извршавају додељене задатке, чиме дају свој допринос да Војска Србије буде у потпуности у функцији очувања мира и безбедности грађана Републике Србије.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.