Izvor: RTS, 26.Avg.2023, 19:05

Највеће гужве на Батровцима и Хоргошу – на прелазак границе чека се два сата

Последњи августовски викенд један је од најфреквентнијих у години јер се многи враћају са годишњих одмора, предстоји почетак школске године, а и један број страних држављана и даље пролази кроз нашу земљу па је повећан интензитет саобраћаја на готово свим путним >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << правцима. Најдуже се чека на излазу из земље – на прелазима Батровци и Хоргош 1 и 2 путничка возила се задржавају два сата.
Најдужа су чекања на излазу из Србије на граничним прелазима са Хрватском и Мађарском.
Према подацима ЈП "Путеви Србије", на прелазу Батровци на излаз из Србије чека се два сата, а путничка возила се толико задржавају и на прелазима Хоргош 1 и 2. Аутобуси се на граничном прелазу Хоргош задржавају 90 минута.
Путничка возила нешто мање чекају на граничном прелазу Бачки Виногради са Мађарском – 90 минута. На излазу из Србије код Шида путничка возила се задржавају сат времена.
На осталим прелазима чека се мање од пола сата и на улазу и на излазу из Србије.
Теретна возила се највише задржавају на граничном прелазу Батровци са Хрватском – чека се 240 минута.
Из ЈП "Путеви Србије" наводе да на наплатним станицама на свим ауто-путевима у земљи нема задржавања.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.