Izvor: RTS, 21.Avg.2023, 10:37

Инцидент у дискотеци Топ Хил, премијер Абазовић није био угрожен

У моменту када је премијер Црне Горе Дритан Абазовић синоћ око 2.30 часова напуштао дискотеку Топ Хил у Будви, догодио се физички сукоб између две групе младића, али он ни у једном моменту није био угрожен, саопштено је Порталу РТЦГ из полиције.
Како >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << су саопштили, није тачно да је премијер Дритан Абазовић био евакуисан и у тренутку када је дошло до инцидента већ је кренуо да излази из дискотеке.
"Инцидент нема никакве везе са председником Владе, нити са његовим обезбеђењем, нити је на било који начин његова безбедност била угрожена", саопштили су из полиције.
Како су додали сузавац је искоришћен да би се сузбио сукоб две групе младића, али то нема никакве везе са премијером, његовим кретањем или члановима његовог обезбеђења, додају из полиције.
Поједини регионални медији пренели су јутрос да је премијер нападнут у будванској дискотеци, али према речима представника црногорске полиције, то су апсолутно нетачни наводи.
У дискотеци Топ Хил синоћ је одржан концерт познатог певача Дина Мерлина.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.