Izvor: RTS, 17.Avg.2023, 12:39

Суспендована полицајка која се сумњичи да је била у контакту с троструким убицом из Градачца

Полицајка која се сумњичи да је била у контакту с Нермином Сулејмановићем који је у Градачцу убио невенчану супругу Низаму Хећимовић и још две особе, а три ранио, суспендована је, преносе Независне новине.
Како пишу медији у БиХ, Џевад Корман, полицијски >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << комесар МУП-а Тузланског кантона јутрос је потписао решење о суспензији Џ.С.

Независне новине подсећају, како су федерални медији писали, да је Џ. С. наводно била у вези са Нермином Сулејмановићем, док полиција проверава да ли је она открила локацију брутално убијене Низаме Хећимовић.
Адвокат Џ.С. је негирао да она има икакве везе са Сулејмановићем.
Нермим Сулејмановић је у петак у Градачцу убио невенчану супругу Низаму Хећимовић. Такође, убио је Ђенгиза и Дениса Ондера, оца и сина, те ранио Харису Ондер, мајку и супругу, као и полицајца Хусеина Которића. Ранио је и сина од тетке од Низаме, Недима Памуковића.
На крају свог крвавог похода, који је уживо снимао на Инстаграму, Сулејмановић се убио.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.