Izvor: RTS, 14.Avg.2023, 09:13

Данас истиче рок за уплату треће рате пореза на имовину

Рок за уплату обавезе за трећи квартал годишњег пореза на имовину за ову годину истиче данас, саопштио је Секретаријат за јавне приходе.
Порез на имовину се плаћа тромесечно, у року од 45 дана од почетка тромесечја, према Закону о порезима на имовину, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << саопштено је из Секретаријата за информисање града Београда.
Како је наведено, редовним и благовременим измиривањем пореза, обвезници избегавају обрачун и наплату законом прописане камате због кашњења у плаћању, као и покретање прекршајног поступка.
За све потребне информације обвезници се могу обратити надлежним општинским одељењима Секретаријата за јавне приходе сваког радног дана од осам до 14 часова, изузев среде, када одељења раде од осам до 18.30 часова. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.