Izvor: RTS, 10.Avg.2023, 20:20

Шести протест "Крушевац против насиља"

Учесници протеста "Крушевац против насиља" шести пут су прошетали главном градском улицом подсећајући на разлоге окупљања који су остали исти.
Као и  пре месец и по дана када су протести и започели у граду под Багдалом. Окупљени захтевају одлазак >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << појединаца са власти у којима виде главне кривце за пораст насиља са којим се суочавају у свим сферама живота. Посебно у институцијама и на радним местима.

На улицама Крушевца су, како истичу у улози "чувара ватре" током летњих месеци, када су грађани углавном на годишњим одморима, како би до јесени одржали ритам првенствено са протестима у Београду и у градовима у унутрашњости.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.