Izvor: RTS, 10.Avg.2023, 13:51

Пао мали авион у Батајници, страдао пилот

Пилот малог авиона страдао је приликом пада летелице у Батајници око поднева. Ватрогасци су угасили пожар који је том приликом настао, а увиђај је у току.
Руководилац летења на спортском аеродрому "13. мај" Бошко Тодоровић рекао је да је водио тај >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << лет и потврдио да је изгубио контакт са пилотом.

Додао је да се претпоставља да је узрок пада авиона отказ на командама.
У Бироу за сарадњу с медијима РТС-у је речено да су полицијске екипе на терену, укључујући и хеликоптерску јединицу МУП-а, као и да су ватрогасци угасили пожар на летелици. И Хитној помоћи је пријављен пад авиона и њихова екипа је изашла на терен.
Аеродром "13 мај" налази се у Земун пољу, 10 километара западно од центра Београда. На Аеродрому је центар за обуку пилота ултралаких ваздухоплова.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.