Izvor: RTS, 10.Avg.2023, 13:26

Ухапшено одговорно лице Сити травела, терети се за више превара

Г. П., одговорно лице Агенције за туристичко посредовање "Сити травел", ухапшен је због сумње да је учинио више кривичних дела превара.
Осумњичени (48) се трети да је од грађана узимао новац за туристичка путовања, али да их није резервисао нити тим >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << новцем уплатио аранжман код овлашћених агенција, саопштила је Полицијска управа Новог Сада.
Г. П. како се сумња, није вратио новац грађанима чија путовања нису реализована и на тај начин је противправно присвојио више од 1.500.000 динара.
Kако је наведено, осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати и биће приведен, уз кривичну пријаву, основном јавном тужиоцу у Новом Саду.
"Сити травел" из Новог Сада објавио је 5. августа да престаје са радом због финансијских проблема и због тога је више грађана из овог града остало без новца и летовања.
У вези са нереализованим путовањима против агеције су поднете четири кривичне пријаве Основном јавном тужилаштву Нови Сад, са сумњом на кривично дело преваре са умишљајем.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.