Izvor: RTS, 02.Avg.2023, 06:03

Током преподнева потребни кишобрани, разведравање у другој половини дана

Краткотрајни локални пљускови, променљиво облачно и свежије време током преподнева, а средином дана и током поподнева разведравање. Најнижа температура од 15 до 19, а највиша од 28 до 32 степена.
Очекује нас нешто свежије време него претходних дана. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ујутро и пре подне променљиво облачно, понегде с краткотрајном кишом и локалним пљусковима са грмљавином. Средином дана и после подне разведравање.
Ветар слаб и умерен, северозападни, после подне у скретању на јужни и југоисточни. 
Најнижа температура од 15 до 19, а највиша од 28 до 32 степена.
Од сутра топлије Више температуре враћају се већ од сутра – очекује се претежно сунчано и веома топло време уз слаб и умерен ветар јужних смерова. Најнижа температура од 16 до 22, највиша од 34 до 36 степени.
Слично време и у петак. Претежно сунчано и веома топло уз појачање јужног ветра у Банату, Поморављу и у планинским пределима. Најнижа температура од 17 до 23, а највиша од 34 до 38 степени. У току ноћи на северозападу Србије нестабилно са локалним пљусковима и грмљавином.
Осетно захлађење са кишом, метеоролози предвиђају за суботу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.