Izvor: RTS, 01.Avg.2023, 13:28

Мушкарац пријавио да су му из куће украли више златних полуга

Због сумње да му је из куће украдено више килограма златних полуга, мушкарац из Београда поднео је кривичну пријаву Полицијској станици Савски венац, саопштило је Прво основно јавног тужилаштво.
Поводом пријаве о украденом злату, Прво основно >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << јавно тужилаштво у Београду саопштило је да полицијски службеници станице Савски венац на терену изузимају све материјалне доказе како би се утврдио починилац, скидају видео надзор и врше увиђај.
У саопштењу се не наводи име подносиоца пријаве, већ само његови иницијали М.Ј.
Београдски медији преносе да је реч о ректору Универзитета "Мегатренд" Миодрагу Мићи Јовановићу, који је, како наводе, убрзо повукао пријаву и демантовао да му је кућа покрадена.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.