Izvor: RTS, 17.Jun.2023, 12:45

Тужилаштво у Смедереву тражи више од седам година затвора за мушкарца који је мучио и злостављао девојку

Основно јавно тужилаштво у Смедереву предложило је у завршним речима суду да К. Р. (26) осуди на казну затвора од седам година и 10 месеци, због сумње да је своју девојку злостављао и мучио.
К.Р. се оптужницом на терет стављају два кривична дела злостављање >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << и мучење, кривично дело лака телесна повреда и кривично дело насилничко понашање, наводи се у саопштењу тог тужилаштва.
Оптуженом је на терет стављено да је од 30. јануара па до 14. фебруара злостављао своју емотивну партнерку (20) применом силе и претње, нанео јој велики бол и тешку патњу у циљу застрашивања.
Сумња се да ју је 30. јануара у својој кући више пута ошамарио и ударио у пределу главе и тела, претио јој да ће је убити очевим ножем који је држао на столу, а потом јој и забранио да напусти његову кућу како би сакрио повреде које јој је нанео.
Затим је у ноћи између 11. и 12. фебруара девојци задао више удараца у тело дрвеном мотком, наставивши да јој у наредним данима непрестано шаље поруке са претњом да ће убити њу и њој блиске људе.
Након тога је такође у својој кући, 14. фебруара више пута ударио песницама и ногама у главу и тело, говорећи да поседује закопан пиштољ као и да ће је везати за дрво и тако је оставити.
Такође, у ноћи између 11. и 12. фебруара , осумњичени је рођаку своје девојке на јавном месту испред музичке школе у Смедереву задао више удараца наведеном дрвеном мотком, наневши јој лаке телесне повреде, а тиме је значајније угрозио спокојство грађана и теже реметио јавни ред и мир.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.