Izvor: RTS, 08.Jun.2023, 16:36

Хапшења због изазивања пожара на сплаву на Новом Београду

Београдска полиција је ухапсила Д. К. (1994) и двојицу малолетника због постојања основа сумње да су у априлу изазвали пожар на новобеоградском сплаву "Скалар".
Ухапшени се сумњиче да су у саизвршилаштву извршили кривично дело тешка дела против опште >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << сигурности у вези са кривичним делом изазивање опште опасности.

Сумња се да су они, 18. априла ове године, дошли до једног сплава на Новом Београду након чега су малолетници, како се сумња, бацили Молотовљеве коктеле на тај објекат чиме је изазван пожар у којем није било повређених, док је причињена већа материјална штета.
Пожар је гасило 25 ватрогасаца са седам ватрогасних возила.
Д. К. је одређено задржавање до 48 часова и он је, уз кривичну пријаву, приведен надлежном тужилаштву, док су двојица малолетника приведена Одељењу за малолетнике Вишег јавног тужилаштва и против њих ће бити поднета кривична пријава у редовном поступку.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.