Izvor: RTS, 01.Jun.2023, 05:59

Посланици настављају расправу о РЕМ-у

Скупштина Србије наставила је треће ванредно заседање на коме посланици расправљају о извештају о надзору програма комерцијалних пружалаца медијских услуга за период од октобра 2022. године до краја марта 2023. године, са посебним освртом на извештавања о случајевима >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << насиља у телевизијским програмима.
Извештај је поднело Регулаторно тело за електронске медије, а представио га је заменик председника Одбора за културу и информисање Небојша Бакарец.
На дневном реду је и Предлог одлуке о образовању Анкетног одбора ради утврђивања чињеница и околности који су довеле до масовних убистава у Основној школи "Владислав Рибникар" и у селима Мало Орашје и Дубона.
Трећи на дневном реду је Предлог за гласање о неповерењу члану Владе, министру унутрашњих послова Републике Србије, Братиславу Гашићу, који је поднео 61 народни посланик.
Посланици власти и опозиције полемисали су претходна два дана и о протестима и ситуацији на KиМ.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.