Izvor: RTS, 29.Maj.2023, 21:08

Група грађана блокирала ауто-пут код Аутокоманде, протестују због ситуације на КиМ

Група грађана, у знак протеста због ситуације на Косову и Метохији, блокирала је ауто-пут код Аутокоманде у Београду. Истакнуте су заставе Србије, скандирају се пароле за КиМ и певају песме.
Како јавља дописник РТС-а, чула су се и пиротехничка средства.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << /> Грађани су се у поподневним сатима организовали преко друштвених мрежа, а план је био да се блокира Аутокоманда. На крају је ипак блокиран ауто-пут.
Јаке снаге Кфора разбиле су данас поподне скуп грађана који су били окупљени испред општине Звечан. Коришћени су сузавац и шок-бомбе. Уследила је реакција окупљених који су узвратили каменицама, флашама и другим предметима.
Председник Александар Вучић је у обраћању јавности рекао да је повређено више од 50 Срба.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.