Izvor: RTS, 21.Maj.2023, 06:00

Топло, спарно и са више облака - понегде пљускови

Данас, али и већи део наредне седмице биће топло, али са више облака. У Србији после подне пљускови на североистоку, истоку и југу земље. Ваздушна маса је топла и влажна, па ће бити спарно.
Јутарња температура од 9 до 15 степени, највиша дневна од 22 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << до 26.
У Београду претежно сунчано, без падавина, температура до 26 степени.
Првог дана наредне седмице променљиво облачно са сунчаним интервалима и топло, али нестабилно местимично са краткотрајном кишом и локалним пљусковима са грмљавином углавном после подне.
Ветар слаб и умерен, у планинским пределима повремено и јак источни и југоисточни. Најнижа температура од 10 до 15 степени, највиша од 22 до 26 степени.
У уторак променљиво облачно са сунчаним интервалима и топло, али нестабилно местимично са краткотрајном кишом и локалним пљусковима са грмљавином углавном после подне.
Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни. Најнижа температура од 10 до 14 степени, највиша од 22 до 26 степени.
И у среду променљиво облачно са сунчаним интервалима и топло, али нестабилно, местимично са краткотрајном кишом и локалним пљусковима са грмљавином углавном после подне.
Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни, после подне у скретању на северни. Најнижа температура од 10 до 16 степени, највиша од 23 до 26 степени.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.