Izvor: RTS, 18.Maj.2023, 22:04

Неизвесна судбина четворо деце након пада авиона у Колумбији

Након што је објавио да су четири детета пронађена жива у џунгли у Колумбији две недеље од пада авиона, колумбијски председник у новој поруци обавештава да је потрага у току. Најмлађе дете има 11 месеци.
Наставља се потрага за децом која су нестала >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << после авионске несреће у јужној Колумбији, навео је председник те државе Густаво Петро. 
Он је претходно објавио да су деца пронађена у густој џунгли на југу Колумбије, две недеље након што је авион "цесна 206" којим су летели пао. Такође је првобитно саопштио да су четворо деце спасили припадници колумбијске војске, цивилне авијације и ватрогасци у џунгли у колумбијској покрајини Какета.
Најстарије дете има 13 година, друго девет, треће четири године, а најмлађе дете има 11 месеци.
Авион "цесна 206" у којој се налазило седморо људи летео је од Араракуаре у покрајини Амазонас, а требало је да слети у Сан Хосе дел Гуавијаре, а преко радио-везе је 1. маја из авиона послат сигнал за помоћ.
У авионској несрећи је погинуо пилот и двоје одраслих.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.