Izvor: RTS, 18.Maj.2023, 09:13

Ухапшен возач који је налетео на две девојчице на пешачком прелазу на Новом Београду

Београдска полиција ухапсила је возача који је јуче поподне аутомобилом налетео на две девојчице које су прелазиле пут у Улици Отона Жупанчича на Новом Београду, а потом побегао са места удеса.
Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ухапсили су Б. Т. (1959) због сумње да је извршио кривична дела дела угрожавање јавног саобраћаја и непружање помоћи лицу повређеном у саобраћајној незгоди, наводи се у саопштењу МУП-а.
Сумња се да је Б. Т. јуче у Улици Отона Жупанчића аутомобилом марке "мерцедес" налетео на тринаестогодишњу и осмогодишњу девојчицу док су прелазиле улицу на обележеном пешачком прелазу у зони школе, а потом побегао с места удеса.
Девојчице су превезене у Ургентни центар, где су им констатоване лаке телесне повреде.
Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Трећем основном јавном тужилаштву у Београду, наведено је у саопштењу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.