Izvor: RTS, 16.Maj.2023, 11:48

Ер Србија три пута недељно лети за Каиро

Првим летом ЈУ876, Ер Србија успоставила је редовну линију ка Каиру. До главног града Египта, српска национална авио-компанија ће летети три пута недељно, сваког понедељка, среде и петка.
Лет "Ер Србије" свечано је дочекан на међународном аеродрому >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у Каиру, удаљеном 15 километара од центра града. Догађају су присуствовали представници националне авио-компаније и аеродрома.

"Поред чартер летова Ер Србије до омиљених летовалишта у тој земљи, попут Хургаде и Шарм ел Шеика, од синоћ путницима нудимо и редовну линију између Београда и Каира. Верујемо да ће ти директни летови путницима бити снажан мотив да посете и упознају град на Нилу,“ рекао је Бошко Рупић", директор за комерцијалу и стратегију Ер Србије.
Увођењем директних летова између Београда и Каира, путницима који лете из тог града преко Београда доступне су добре авио-везе до Амстердама, Берлина, Барија, Париза, Диселдорфа, Рима, Лондона и многих других дестинација у мрежи Ер Србије.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.