Izvor: RTS, 13.Maj.2023, 11:02

Две особе рањене у пуцњави у Северној Митровици

Две особе су рањене у пуцњави која се десила ноћас око два сата у Северној Митровици. Истрага о пуцњави је у току и полиција трага за осумњиченима.
Две рањене особе збринуте су на одељењу хирургије у болници у Северној Митровици и нису животно >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << угрожене.

"Они имају повреде доњих екстремитета које су нанете ватреним оружјем. У питању су особе старости између 20 и 30 година и смештени су на одељење интензивне неге. Они нису животно угрожени", потврдио је дежурни хирург Гојко Игрутиновић.
Истрага о пуцњави је у току и полиција трага за осумњиченима, потврдио је за Косово онлајн заменик регионалног директора Косовске полиције за север Косова Ветон Ељшани.
"Две особе које су рањене синоћ око два сата у Улици Чика Јовиној у Северној Митровици налазе се у болници, а полиција интензивно трага за особом која је у њих пуцала", саопштио је Ељшани.
Није могао да изнесе више детаља, нити могући мотив пуцњаве.
"Случај се води као покушај убиства, за сада не можемо дати више детаља јер се ради о осетљивом случају у који су укључене полицијске снаге и потрага за извршиоцима је у току. Још увек је рано говорити о мотиву овог дела", рекао је Ељшани.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.