Izvor: RTS, 10.Maj.2023, 09:32

Такер Карлсон покреће емисију на Твитеру

Бивши водитељ Фокс њуза Такер Карлсон, који је отпуштен прошлог месеца, изјавио је да ће "ускоро" поново покренути своју емисију на Твитеру.
Фокс њуз и Карлсон пристали су да се разиђу прошлог месеца, убрзо након што се матична компанија Фокс >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Корп нагодила да плати 787,5 милиона долара одштете због тужбе за клевету у којој је Карлсон имао водећу улогу.
Шоу Такера Карлсона је био најгледанија њуз емисија у кључној демографској групи од 25 до 54 године на америчкој кабловској њуз мрежи.
После Карлсоновог одласка рејтинг је пао.

“Ускоро ћемо на Твитер донети нову верзију емисије коју смо радили последњих шест и по година“, рекао је Карлсон у видео снимку објављеном на тој платформи друштвених медија.
Напомиње да ће донети и неке друге ствари о којима ће причати.
“Али за сада смо само захвални што смо овде“, казао је Карлсон.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.