Izvor: RTS, 29.Apr.2023, 07:39

Екипа РТС-а са интервентном јединицом МУП-а

Екипа РТС-а провела је ноћ са интервентном јединицом МУП-а. Присуствовала је хапшењу у Лазаревцу, после оружаног обрачуна који се догодио у том месту. Заплењено је и оружје.
Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду, ПС Лазаревац, у >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << сарадњи са колегама из Интервентне јединице 92, расветлили су убиство у покушају почињено јуче у раним вечерњим сатима у Лазаревцу. Ухапсили су У. К. (1992) због постојања основа сумње да је извршио ово кривично дело, као и кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.
Како се сумња, он је око 18.35 часова, на једној пумпи у Великим Црљенима, пуцао у двадесетдеветогодишњег мушкарца, наневши му повреде у пределу леве бутине.
Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Београду.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.