Izvor: RTS, 05.Apr.2023, 06:06

Сн(иј)ег паде на бехар, на воће – и данас хладно и ветровито

И данас пада снег, али је слабог интензитета. Пада на подручју Београда, Западне Србије и југу земље. Мање изливање забележено је на реци Пек у општини Кучево, где је поплављено око 10 хектара.
Зима се не предаје. Иако се данас поподне очекује постепен >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << престанак падавина и даље ће бити хладно.

Током дана биће облачно, ветровито и хладно са слабим снегом. Очекује се мање повећање висине снежног покривача, осим на северозападу Војводине где ће бити суво.
У Тимочкој Крајини падаће слаба киша, која се средином дана очекује понегде и у осталим нижим пределима.
Облачни систем који условљава падавине у нашој земљи премешта се даље ка истоку, па нас послеподне и увече очекује постепени престанак падавина у свим крајевима.
Јутарња температура од -1 до 3, највиша дневна до 5 степени.
У Београду и киша и снег. Увече престанак падавина. Температура до 2 степена.
Снег је јуче направио проблеме широм земље
Метеоролог Слободан Совиљ рекао је за РТС да ћемо наредних десетак дана остати у режиму хладног времена, а да нас праве пролећне температуре од 15-16 степени очекују тек крајем месеца.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.