Izvor: RTS, 11.Mar.2023, 12:55

Вучић у Врању најавио формирање Народног покрета за државу: Наша обавеза је да чувамо Србију

Председник Србије Александар Вучић борави у Пчињском округу. Вучић је у Врању поручио да нам је прва обавеза да чувамо своју државу и националне интересе, али и пре свега да чувамо мир и стабилност. Претходно је посетио села Мртвица и Куново, код Владичиног Хана. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Вучић обилази Бујановац, Трговиште, Босилеград и Власинско језеро.
Председник Србије Александар Вучић борави у Пчињском округу.
Вучић је посетио Врање, Бујановац, Трговиште, а потом боравиће у Босилеграду, где ће обићи обновљени вртић "Дечја радост".
Председник Србије завршиће посету Пчињском округу на Власинском језеру, где ће најавити радове на изградњи колектора отпадних вода.
Председник Вучић је рекао да ће до краја године обићи свих 25 округа.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.