Izvor: RTS, 11.Mar.2024, 15:08

Човек који је претио Хилу признао кривицу и добио четири месеца условне казне

У.И. (43) признао је да је прошле године упутио претње амбасадору Сједињених Америчких Држава у Србији Kристоферу Хилу са свог профила на друштвеној мрежи “ТикТок и добио условну казну затовра од четири месеца, речено је у Вишем јавном тужилаштву у Београду. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Kако је наведено, У.И. је са тим тужилаштвом закључио споразум о признању кривичног дела Угрожавање лица под међународном заштитом за условну казну од четири месеца затвора с роком провере од годину дана.
У. И. до сада није био осуђиван, а овај споразум је пресудом потврдио Виши суд у Београду.
Признао је да је угрозио сигурност амбасадора Хила озбиљном претњом да ће га напасти, тако што је са свог профила на друштвеној мрежи “ТикТок” поставио коментар садржине “Зло, треба га убити!” упућен амбасадору Хилу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.